R E F E R E N T I E S

Mooie woorden en
ervaringen van anderen

Mariateresa Coppola

“I knew that last year would have been a year of transitions. When moments like that happened, I always let others choose for me. This time I wanted to be in charge. I needed to know myself better and I was open to exploring myself in a different way. This is why I started my coaching with Corina and overall, it has been a wonderful process.

She taught me tools to be centred to my core. Thanks to her, I learned how to fully occupy my space, make peace with myself, my feelings and others; how to be in the present. Thanks to her coaching, I shifted: nowadays I am able to define myself based on what I want to be and not on what I have done.

She has always been very supportive and respectful of my space. When I asked for help, she stepped in a very delicate way. During the coaching sessions I felt safe, never judged and growing. After this process, I can face changes taking full responsibility. After her coaching, I can deeply own and enjoy my choices and my life.”

Marieke Zwinkels

“Corina is een van de Dreamers. En ik vind het gewoon belangrijk te benoemen hoe GOED ze is. Want dat is ze. Ongelofelijk zuiver en ongelofelijk vaardig in het herkennen en liefdevol vervullen van kind, puber en jong volwassene. En het zien van patronen en structuren, Language of Light, het is haar zo natuurlijk. Die avonturen waar ze over praat, dat was echt heel magisch en vergaand. We hebben waanzinnige dingen meegemaakt.

Ik ga iets bekennen: ik was zoooo blij dat Corina mee wilde doen met de opleiding! Het gaf me enorm vertrouwen en mijn hart deed echt een dansje. Dus als je The Freedom To Fly Zonder Begeleiding doet, bijvoorbeeld het hebt aangeschaft tijdens de Pay What You Can Day, en je wilt verder, de eerste reacties van proefklanten geven al aan: het is zooooo waardevol! En je gaat zoooo veel dieper”

Judith

“TFTF programma had ik al eens ingekeken en in het begin wat opdrachten gemaakt. Daarna merkte ik dat ik niet meer uit mezelf dit oppakte. Ik wilde wel graag verder omdat ik steeds vastliep. Corina kwam op mijn pad en samen zijn we de 7 modules doorgelopen. Het was gaaf om te vertrouwen dat iedere sessie de juiste inzichten kwamen en evt. geheeld mochten worden. Corina kan goed invoelen wat nodig is en op de juiste momenten aansturen. Buiten dat ze dit goed kan heeft ze een hele fijne energie en een prachtige lach. Met humor en luchtigheid zijn we samen op reis gegaan en ben ik bevrijdt. En dat zonder dat we elkaar ooit echt hebben ontmoet.

Als ik dit zo schrijf voel ik de liefde die we met elkaar hebben gedeeld afgelopen maanden. Wie weet in de toekomst als ik je tegen kom dan ga ik je een dikke knuffel te geven.”

Eline

“Heb de coaching van Corina als zeer positief ervaren. Het heeft me geholpen om houvast, kracht en vertrouwen in mezelf terug te vinden. Door visualisatie (op afstand), ben ik dichter bij mezelf gekomen. Heb ervaren dat de bevestiging die ik vaak bij anderen neerleg, ook uit mezelf kan halen. Een bijzondere ervaring die me handvatten heeft gegeven die ik kan toepassen in het dagelijks leven. Tijdens een dipje of moment van twijfel kan ik mezelf nu beter toespreken om hier uit te krabbelen. Ben meer in balans en probeer de positieve vibe vast te houden. Dankje Corina, voor je fijne zijn en hulp!”

Melina

“Hulp vragen bij iets persoonlijks dat was niet mijn ding. Ondanks dat ik wist dat ik er zelf niet uit ging komen, vond ik het super spannend om contact op te nemen met Corina nadat een gemeenschappelijke vriendin mij over haar had verteld. Het toch te doen is één van mijn beste keuzes geweest het afgelopen jaar!

Al bij de kennismaking per mail wist ik dat zij mij dat ging brengen waar ik zo hard naar op zoek was. De warmte die ik ontving tijdens de eerste ontmoeting was enkel een bevestiging. Corina laat je zijn wie en wat je bent op dat moment en neemt je mee op je pad naar datgeen wat je wil bereiken. Oprecht, eerlijk, nuchter, warm en liefdevol.

Lieve Corina, je vraagt om een referentie en het enige wat ik kan bedenken is dat ik je wil bedanken. Door jou en je begeleiding heb ik de moeilijkste stappen gemaakt. Je hebt me geholpen inzichten te krijgen in oude patronen in gedrag en gedachtegang, die te doorbreken en te vervangen met liefde. Je was er altijd, zelfs als ik er niet om vroeg was je er door middel van een appje of mailtje met enkel “Ga je goed?”. Die steun is onmisbaar als je bezig bent jezelf te herontdekken, alles wat je denkt waar te zijn niet waar blijkt te zijn en je hele leven op z’n kop staat omdat je eindelijk voor jezelf kiest. Jij bent een prachtig cadeau geweest en ik ben je voor altijd immens dankbaar!”

Sacha Hof

“Corina werd mijn coach. 3 maanden lang kon ik op haar rekenen. Ze gaf me inzichten en vertrouwen. Niets was gek, alles kon besproken worden. Er was nooit een oordeel enkel begrip. Het zorgde ervoor dat ik een heleboel bagger kon shiften en weer voluit kon gaan leven.
Ik besloot dat ik hier mijn werk van wil maken: mensen helpen een stuk innerlijke rust te vinden net zoals ik dat vond. Ik ging afstemmen op mijn eigen business. En zoals het altijd gaat als je vraagt: ik kreeg antwoord.” 

Monique

“Het voelt heel vertrouwd om met Corina te werken.”

“In de wirwar van alle zaken die er nu spelen, heb je me tot nu toe zeker heel goed kunnen helpen met het ontwarren. Ook de uitleg die je daarbij hebt gegeven is enorm waardevol en helpt me het vanuit een nog breder perspectief naar alles te kijken.

Je duidt dingen op een liefde volle manier. Waarbij je oog hebt voor de verschillende delen die van zich laten horen en daarbij help je me om me zelf niet te verliezen in de wirwar van alle delen door te benoemen waar ik me op dat moment op kan focussen. Op bepaalde momenten komen we dan ergens anders uit dan dat ik had verwacht, maar wel precies in de roos.

De coaching vanuit Corina ervaar ik als heel prettig. Corina is open, vriendelijk, energiek en zonder oordeel. Gaat respectvol om met de onderwerpen die we bespreken en verliest daarbij het proces niet uit het oog.”

“Met veel liefde, aandacht & een vastberadenheid neemt Corina mij vol zelfvertrouwen aan de hand. Vol twijfels en onzekerheden stuiter ik altijd haar sessies in, rijk aan ervaringen en inzichten stuurt ze mij met zorg weer op mijn pad. Ze vangt me op waar nodig & geeft mij dat warme veilige geborgen gevoel die ik nodig heb als ik in dit soort onbekende dieptes & terreinen duik ❤”