R E F E R E N T I E S

Mooie woorden en
ervaringen van anderen

Marieke Zwinkels

“Corina is een van de Dreamers. En ik vind het gewoon belangrijk te benoemen hoe GOED ze is. Want dat is ze. Ongelofelijk zuiver en ongelofelijk vaardig in het herkennen en liefdevol vervullen van kind, puber en jong volwassene. En het zien van patronen en structuren, Language of Light, het is haar zo natuurlijk. Die avonturen waar ze over praat, dat was echt heel magisch en vergaand. We hebben waanzinnige dingen meegemaakt.

Ik ga iets bekennen: ik was zoooo blij dat Corina mee wilde doen met de opleiding! Het gaf me enorm vertrouwen en mijn hart deed echt een dansje💓 Dus als je The Freedom To Fly Zonder Begeleiding doet, bijvoorbeeld het hebt aangeschaft tijdens de Pay What You Can Day, en je wilt verder, de eerste reacties van proefklanten geven al aan: het is zooooo waardevol! En je gaat zoooo veel dieper 💛”

Eline

“Heb de coaching van Corina als zeer positief ervaren. Het heeft me geholpen om houvast, kracht en vertrouwen in mezelf terug te vinden. Door visualisatie (op afstand), ben ik dichter bij mezelf gekomen. Heb ervaren dat de bevestiging die ik vaak bij anderen neerleg, ook uit mezelf kan halen. Een bijzondere ervaring die me handvatten heeft gegeven die ik kan toepassen in het dagelijks leven. Tijdens een dipje of moment van twijfel kan ik mezelf nu beter toespreken om hier uit te krabbelen. Ben meer in balans en probeer de positieve vibe vast te houden. Dankje Corina, voor je fijne zijn en hulp!”

“Met veel liefde, aandacht & een vastberadenheid neemt Corina mij vol zelfvertrouwen aan de hand. Vol twijfels en onzekerheden stuiter ik altijd haar sessies in, rijk aan ervaringen en inzichten stuurt ze mij met zorg weer op mijn pad. Ze vangt me op waar nodig & geeft mij dat warme veilige geborgen gevoel die ik nodig heb als ik in dit soort onbekende dieptes & terreinen duik ❤”

Melina

“Hulp vragen bij iets persoonlijks dat was niet mijn ding. Ondanks dat ik wist dat ik er zelf niet uit ging komen, vond ik het super spannend om contact op te nemen met Corina nadat een gemeenschappelijke vriendin mij over haar had verteld. Het toch te doen is één van mijn beste keuzes geweest het afgelopen jaar!

Al bij de kennismaking per mail wist ik dat zij mij dat ging brengen waar ik zo hard naar op zoek was. De warmte die ik ontving tijdens de eerste ontmoeting was enkel een bevestiging. Corina laat je zijn wie en wat je bent op dat moment en neemt je mee op je pad naar datgeen wat je wil bereiken. Oprecht, eerlijk, nuchter, warm en liefdevol.

Lieve Corina, je vraagt om een referentie en het enige wat ik kan bedenken is dat ik je wil bedanken. Door jou en je begeleiding heb ik de moeilijkste stappen gemaakt. Je hebt me geholpen inzichten te krijgen in oude patronen in gedrag en gedachtegang, die te doorbreken en te vervangen met liefde. Je was er altijd, zelfs als ik er niet om vroeg was je er door middel van een appje of mailtje met enkel “Ga je goed?”. Die steun is onmisbaar als je bezig bent jezelf te herontdekken, alles wat je denkt waar te zijn niet waar blijkt te zijn en je hele leven op z’n kop staat omdat je eindelijk voor jezelf kiest. Jij bent een prachtig cadeau geweest en ik ben je voor altijd immens dankbaar!”

Sacha Hof

“Corina werd mijn coach. 3 maanden lang kon ik op haar rekenen. Ze gaf me inzichten en vertrouwen. Niets was gek, alles kon besproken worden. Er was nooit een oordeel enkel begrip. Het zorgde ervoor dat ik een heleboel bagger kon shiften en weer voluit kon gaan leven.
Ik besloot dat ik hier mijn werk van wil maken: mensen helpen een stuk innerlijke rust te vinden net zoals ik dat vond. Ik ging afstemmen op mijn eigen business. En zoals het altijd gaat als je vraagt: ik kreeg antwoord.” 

Monique

“Het voelt heel vertrouwd om met Corina te werken.”